Kvalitet i ypperste klasse fra Sandermoen

For Borge R. Berntsen og Ann Helen Nilsen var det viktig å skape sin egen stil i den nye leiligheten de skulle flytte inn i. Sin stil og krav til kvalitet fant de i produktene fra Sandermoen. De har levert bekledningen til både vegger og tak i hele leiligheten i Dr. Juells park.

Borge og Ann Helen hadde lekt en stund med tanken om å flytte fra småbruket i Grue til Kongsvinger hvor Ann Helen jobber.

– Vi var først inne på tanken om å bygge selv, men så kom Dr. Juells park-prosjektet opp. Vi ble umiddelbart begeistret for leilighetene, løsningene og beliggenheten, forteller Borge. Når vi også i samarbeid med byggherre kunne gjøre noen tilvalg, har vi fått en hjemmekoselig og praktisk leilighet med gangavstand til alt. I tillegg slipper Ann Helen å bruke tid på pendlingen.

Byttet ut gipsplatene

I to år har de fulgt byggeprosjektet i Dr. Juells park. – Det var viktig for oss å skape en hjemmekoselig og varm atmosfære. Gipsvegger var ikke tingen for oss. Derfor reiste vi mye rundt for å finne en god leverandør av vegg- og takbekledning.

Beste kvalitet fant vi hos Sandermoen

Etter å ha vært hos Sandermoen ble valget enkelt. Hos Sandermoen fikk vi den beste veiledningen og en service til terningkast 6. Vi fant ikke andre leverandører som var i nærheten av hva de kunne levere av kvalitet. Jeg vil virkelig anbefale Sandermoen til alle som går med planer om å bygge eller pusse opp.

Panelplater og panelbord i MDF

For to måneder siden kunne de endelig flytte inn. – Vi er kjempefornøyd med hvordan vi har fått det, sier Borge R. Berntsen.

Lyst og fint med ferdigmalte panelplater på alle vegger i hele leiligheten og panelbord på alle tak. Alt produsert og levert fra Sandermoen.

Etter bare to måneder i sin splitter nye leilighet i Dr. Juells park, med utsikt ned mot Glomma, føler Borge og Ann Helen seg hjemme. Mye takket være produktene fra Sandermoen som har gjort leiligheten varm og hjemmekoselig.