Om oss

Bedriften ble etablert av Kjell Sandermoen i 1974, den gang som et tradisjonelt maler- og gulvleggerfirma. I 1985 kjøpte vi vår første Gori beisemaskin, som ble transportert på bilhenger til byggeplasser for grunning av kledning før montering. Det ble starten på en industriell satsing som siden har vokst seg svært stor.

I 1990 kjøpte vi lakkeringsanlegg, og ansatte to industrimalere som utførte inn- og utvendig behandling av trevirke. Fem år senere flyttet industriavdelingen til Namnå Bruk. I 2003 kunne vi innvie Nord-Europas mest moderne lakkanlegg! 2005 var oppstarten av Norges mest moderne anlegg for utvendig ferdigbehandling.

Vi startet med maling av MDF-plater og –paneler i 2007, og i 2015 investerte vi i nytt høvleri for MDF. I dag består industrien av to beis- og fire lakk- og malingsanlegg. Vi kan fortsatt vise til det mest effektive og moderne utstyret som finnes på markedet.

Sandermoen AS er i dag spesialisert på industriell overflatebehandling av trebaserte produkter. Vi har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring – og som strekker seg veldig langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Hos oss er ingen ordre for liten, og ingen for stor!

Vår historie bærer preg av at vi hele veien har tilpasset oss et marked i konstant endring. Det er med andre ord våre kunders behov som har vært retningsgivende for utviklingen.

Sandermoen AS er en Mester håndverksbedrift med over 40 års erfaring i faget.
Vi vil derfor påstå at vi kan maling og overflatebehandling.

Fordi maling og overflatebehandling er et fag!